top of page

Nasveti za ponudnike

Elektronsko povpraševanje omogoča kupcu transparentnost postopka, ponudnikom pa zagotavlja nepristransko obravnavanje njihovih ponudb.

Za sodelovanje pri elektronskem povpraševanju potrebujete osebni računalnik z dostopom do interneta in elektronsko pošto. Priporočamo, da je oseba, ki bo sodelovala v imenu vaše družbe, vsaj povprečno vešča uporabe računalnika. Tudi če temu ni tako, ne skrbite, rade volje vam bomo priskočili na pomoč, če se vam kjer koli zatakne ali imate kakršna koli vprašanja. Pišite nam na tenders@efektopro.si ali nas pokličite na telefonsko številko za pomoč, ki je navedena v vsakem povpraševanju.


Včasih se zgodi, da elektronska pošta iz sistema zaide med nezaželeno pošto v vašem poštnem odjemalcu. Predlagamo, da pogledate tudi v mapo nezaželene pošte (spam/junk). Še bolje pa je, da elektronska naslova tenders@efektopro.si in no-reply@securemail.marketdojo.com označite kot varna naslova in ju poštni odjemalec ne bo obravnaval kot nezaželena.

Video navodila

Najhitreje se boste seznanili s sistemom, če si ogledate spodnja video navodila.
Vaš pogled se lahko tudi deloma razlikuje, vendar princip ostaja enak.
Odvisno od postopka, ki ga definira gostitelj, lahko gre le za enkratno oddajo ponudb (RFQ) ali za oddajo ponudb in elektronska pogajanja (Avkcija).
Predlagamo, da si pred oddajo ponudbe ali pred elektronskimi pogajanji pogledate tudi koristne nasvete tukaj.
Odziv na vabilo
Watch Now
Odziv na vabilo
Kako se ponudnik odzove na vabilo naročnika

Poglejte kako si boste pravočasno zagotovili, da boste lahko sodelovali v izboru najboljšega ponudnika. Ogled tega kratkega video navodila vam bo pomagal, da bo sodelovanje za vas res enostavno.