top of page

Nasveti za ponudnike

Elektronsko povpraševanje omogoča kupcu transparentnost postopka, ponudnikom pa zagotavlja nepristransko obravnavanje njihovih ponudb. Kadar so del izbora dobavitelja tudi elektronska pogajanja imajo ponudniki priložnost prilagajanja cen v času pogajanj. Odvisno od tipa pogajanj lahko ponudniki vidijo tudi svojo uvrstitev ali najugodnejšo ceno.

Za sodelovanje pri elektronskem povpraševanju potrebujete osebni računalnik z dostopom do interneta in elektronsko pošto. Priporočamo, da je oseba, ki bo sodelovala v imenu vaše družbe, vsaj povprečno vešča uporabe računalnika. Tudi če temu ni tako, ne skrbite, rade volje vam bomo priskočili na pomoč, če se vam kjer koli zatakne ali imate kakršna koli vprašanja. Pišite nam na tenders@sij.si ali nas pokličite na telefonsko številko za pomoč, ki je navedena v vsakem povpraševanju.


Včasih se zgodi, da elektronska pošta iz sistema zaide med nezaželeno pošto v vašem poštnem odjemalcu. Predlagamo, da pogledate tudi v mapo nezaželene pošte (spam/junk). Še bolje pa je, da elektronska naslova tenders@sij.si in no-reply@securemail.marketdojo.com označite kot varna naslova in ju poštni odjemalec ne bo obravnaval kot nezaželena.

Video navodila

Najhitreje se boste seznanili s sistemom, če si ogledate spodnja video navodila.
Vaš pogled in vsebina se lahko tudi deloma razlikuje, vendar princip ostaja enak.
Kako se registriramo in oddamo ponudbo?
Kako vstopamo v sistem, ko smo že registrirani?
Kako sodelujemo v elektronskih pogajanjih?
bottom of page